Leida's verwenner....
Een "Staande Ovatie" wordt uw deel!
want moeder werd er " gewillig van",
oh jeee, zij van Hoedt U ligt op de loer ASSINK, dat
vertrouwde mij eens een bijna buurman toe, als hij na een kegelavondje met anderhalf portie van deze lekkernij naar huis ging.............
Topsport is bikkelhard.....
Viel deze bijna buurvrouw nu "indeöre categorie" voor de kijkers links, dan was dat nog enigzins te begrijpen
Beide bijna buren kunnen het niet meer beamen/ bekennen.......
ik vermoed, dat ze in het zelfde orkest zitten als Assink Sr.........
Op de grill, BB of pan gebakken
Kophaas of Varkenhaas vlees is aan te bevelen........lekker mals...
Marinade minimaal 12 uur: bruine suiker-scheut azijn-ui-knoflook-sambal- Ketjap manis
Sauce:
- 2 eetlepels pindakaas ( liefst grof en donker)
- 1 1/2 anderhalve eetlepel bruine suiker
- 1 kopje water
- 2 gehakte knoflook teentjes
- 2 eetlepels Ketjap manis
- 1 theelepel sambal
- 1 theelepel katoembar
- klein stukje Trassie
- sap van een halve citroen
- aanvullen met koffieroom/ slagroom
Tijdens het inkoken goed over de bodem roeren zodat het niet aanbrand, tot het indikt.......
Smakelijk en wie weet volgt er een niet te versmaden toetje........